Antiage tretman

Derma Kragujevac | Antiage tretman
414
post-template-default,single,single-post,postid-414,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Antiage tretman je procedura u kojoj se rešava problem pojave stare, umorne, derevitalizovane kože sa borama, nastale prirodnim putem ili usled spoljašnjih faktora. Ovaj proces je individualan i treba svakom klijentu prići u cilju rešavanja problema njegovog tipa i stanja kože.

Proces starenja je veoma individualan, tako da ne postoje dva čoveka koji stare na isit način. Geni utiču na nas i prate naše formiranje kroz život. Najnovija metoda antiage-inga je predstavila visoke preformanse koje štite kožu i stimulišu njene vitalne funkcije.

Koža na licu postaje tanja usled gubitka njene masnoće i hidratacije. Takođe gubi čvrstinu i počinje da visi. Gubljenjem elastičnosti, koža gubi i sposobnost održavanja oblika i strukture lica. Tada dolazi na red izgled opušetene i stare kože, koja je deformisana, izgleda starije.

Potrebno je uraditi 4-6 tretmana, u razmaku od 7 do 10 dana. Blic efekat je uvek i odmah prisutan. Koža je jedra, izglačana, sveža. Proces ovog tretmana traje 60 min, a uključuje nekoliko različitih faza,počinje se sa čišćenjem površinske nečistoće mlekom i tonikom, nakon čega sledi blagi piling kako bi se uklonile odumrle ćelije. Potom se unose aktivni preparati za hidrataciju, regeneraciju i zatezanje uz blagu masažu lica, a na kraju tretmana se nanosi odgovarajuća revitalizirajuća maska obogaćena vitaminima i mineralima.

Tretman se završava stavljanjem hranjive kreme.

Poklon vaučer

Idealan i originalan poklon za svaku priliku – rođendane, proslave, godišnjice… Iznenadite drage i voljene osobe, nagradite zaposlene ili dugogodišnje klijente Derma poklon vaučerom u vrednosti tretmana koji za njih izaberete!

Poklon vaučer možete kupiti u salonu ili naručiti putem telefona.