GREEN PEEL®

Derma Kragujevac | Green Peel
414
post-template-default,single,single-post,postid-414,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Šta je GREEN PEEL? 🌿


Green Peel je poznat kao originalni biljni piling za regeneraciju kože koji se kao jedan od vodećih prirodnih tretmana uspešno primenjuje širom sveta preko 60 godina. Konstantno unapređivan, Green Peel ® je biljni organski tretman koji je prilagodljiv individualnim ciljevima i potrebama različitih stanja i tipova kože.

🌿 Green peel je u osnovi koktel organski uzgojenih biljaka, koje stimulišu kožu da na potpuno prirodan način „odbaci“ nezdrave i istrošene gornje slojeve kože, uz temeljitu restrukturaciju i remodelaciju i kože i veziva. Budući da se tretman izvodi po strogo odredjenom protokolu, te da su svi koraci precizno određeni minutažom i biljnim sredsvom koje se koristi, koža tačno na vreme, tokom tretmana dobija sve ono što joj je potrebno da bi se započeo i uspešno završio ceo proces regeneracije!

✳ Green peel tretmanima se mogu tretirati različiti problemi kože: umoran izgled i dehidriranost, prve linije i bore, proširene pore, neujednačen ten i fleke, srednje duboke i duboke bore i gubitak tonusa, problematična koža, ožiljci, strije.

✅ U okviru Green Peel protokola postoje tri dermatološki razvijene metode za uspešno rešavanje problema:

🌿 CLASSIC • ENERGY • FRESH UP 🌿

Pored ova tri tretmana iz ponude GREEN PEEL tretmana možemo izdvojiti i Green Peel Beauty tretmane kao i Green Peel polutretmane.

Green peel tretmane mogu izvoditi isključivo licencirani profesionalci, medicinske, kozmetičke i estetske struke!

GREEN PEEL® Fresh Up

Koža je stimulisana i osvežena prirodnim biljkama.

GREEN PEEL® Energy

Nova koža za 5 dana!

GREEN PEEL® Classic

Pomaže u redukovanju nepravilnosti nastalih starenjem.

GREEN PEEL® Black Clearing

Biljni piling za masnu i problematičnu kožu

Poklon vaučer

Idealan i originalan poklon za svaku priliku – rođendane, proslave, godišnjice… Iznenadite drage i voljene osobe, nagradite zaposlene ili dugogodišnje klijente Derma poklon vaučerom u vrednosti tretmana koji za njih izaberete!

Poklon vaučer možete kupiti u salonu ili naručiti putem telefona.