GREEN PEEL® Black Clearing

Derma Kragujevac | GREEN PEEL® Black Clearing
414
post-template-default,single,single-post,postid-414,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

BLACK CLEARING TRETMAN

Poseban biljni piling za masnu i problematičnu kožu iz palete Green Peel® Dr Schrammek!

Namenjen je za:

 • Masne kože,
 • Aknozne kože,
 • Kože sa proširenim porama.

 • Suština GREEN PEEL® Black Clearing tretmana, kao i ostalih tretmana iz Green Peel palete je u upotrebi patentirane formule biljnih sastojaka, koji se sukcesivno umasiraju u kožu, s ciljem potpunog čišćenja! Green Peel tretmani su graduirani od blagog ka jačem i GREEN PEEL® Black Clearing je jedan od blažih, namenjen čišćenju kože i rešavanju problema akni! Bez obzira što se radi o temeljitom pilingu, nakon ovog tretmana, koža se ne peruta!

  Neposredno nakon tretmana, koža može biti blago zacrvenjena i topla. Senzacija blagog“ bockanja“ u koži se može javiti kod nekih osoba i zajedno sa crvenilom prestaje do sutra ujutru.

  GREEN PEEL® Black Clearing tretman bi bilo idealno uraditi u seriji od najmanje četiri tretmana, sa razmakom od 10-14 dana! Broj tretmana uvek zavisi od težine problema koji se rešava i trenutnog stanja kože! Tretman može biti predtretman svima koji planiraju da urade neke druge tretmane (antiage, rehidratacija..), a imaju masnu ili aknoznu kožu. Tada se tretman radi nedelju dana ranije!

  Najbolji efekti i dugotrajnost dobijenih rezultata svih tretmana postižu se ukoliko se nakon tretmana koriste adekvatni proizvodi za kontinuiranu negu kozmetike dr.Schrammek.

  Tretman je bezbedan i pouzdan i moze se uraditi i najosetljivijoj kozi, kojoj je potrebno temeljito čišćenje!

  Pogledaj celu glaleriju na sledecem linku: galerija pre i posle.

  Poklon vaučer

  Idealan i originalan poklon za svaku priliku – rođendane, proslave, godišnjice… Iznenadite drage i voljene osobe, nagradite zaposlene ili dugogodišnje klijente Derma poklon vaučerom u vrednosti tretmana koji za njih izaberete!

  Poklon vaučer možete kupiti u salonu ili naručiti putem telefona.