KARBOKSITERAPIJA

Derma Kragujevac | KARBOKSITERAPIJA
416
post-template-default,single,single-post,postid-416,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

KARBOKSITERAPIJA - TERAPIJA KISEONIKOM

  • OKSIGENIZACIJA
  • IMUNOMODELIRANJE
  • REGENERACIJA

Neinvazivna karboksi terapija namenjena je za sve tipove kože sa znacima umora i stresa, dobro rešava probleme vezane za starenje.Posebno preporučujemo ovu terapiju stanovnicima megapolisa, zavisnicima od nikotina, osobama sa sniženim imunitetom i kuperozom.

Čak kao jednokratan tretman daje odličan vizuelni rezultat, a serija od 3-5 tretmana garantuje prolongirani regenerirajući efekat.

Posebno odabrane komponente neinvazivne karboksiterapije usmerene su na poboljšanje limfne drenaže i eliminisanje toksina, stimulisanje imunološke aktivnosti, eliminisanje zamora mišića, poboljšanje disanja tkiva i pojačanje ćelijskog metabolizma, poboljšanje teksture i turgora kože.

Svi aktivni ingradijenti koji ulaze u sastav preparata, prirodnog su porekla, ne sadrže veštačke mirise i veštačke boje.

Poklon vaučer

Idealan i originalan poklon za svaku priliku – rođendane, proslave, godišnjice… Iznenadite drage i voljene osobe, nagradite zaposlene ili dugogodišnje klijente Derma poklon vaučerom u vrednosti tretmana koji za njih izaberete!

Poklon vaučer možete kupiti u salonu ili naručiti putem telefona.