Higijenski tretman lica

Derma Kragujevac | Higijenski tretman lica
428
post-template-default,single,single-post,postid-428,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Higijenski tretman je celovit tretman kože koji uključuje detaljno čišćenje i masažu lica, vrata i dekoltea, piling, vaporizaciju (parenje kože), mehaničko čišćenje (istiskivanje bubuljica, mitisera i potkožnih bubuljica), dezinfekciju i na kraju nanošenje specijalne maske, u zavisnosti od stanja kože. Posle tretmana lice će vam 24 sata imati reakciju u vidu crvenila ili nadutosti, a nije redak slučaj da se posle par dana koža peruta. Zato je najbolje ovaj tretman raditi pred vikend ili bilo kog drugog dana kada znate da ćete sutra dan provesti kod kuće. Higijenski tretman se preporučuje osobama svih uzrasta i nezavisno od tipa kože.

Poklon vaučer

Idealan i originalan poklon za svaku priliku – rođendane, proslave, godišnjice… Iznenadite drage i voljene osobe, nagradite zaposlene ili dugogodišnje klijente Derma poklon vaučerom u vrednosti tretmana koji za njih izaberete!

Poklon vaučer možete kupiti u salonu ili naručiti putem telefona.