Biostimulativni laser

Derma Kragujevac | Biostimulativni laser
408
post-template-default,single,single-post,postid-408,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Biostimulativnim laserskim tretmanima deluje se na upalni aknozni proces, ispoljavanjem istovremeno snažnog antiinflamatornog (smanjivanje upale) i analgetskog dejstva (smanjivanje bola). Smanjuje se broj bakterija, stimuliše stvaranje antitela i imunološkog odgovora. Dolazi do povlačenja akni, uspostavljanja fiziološkog pH kože i obnove oštećene barijerne funkcije.

U slučaju kuperoze (akutnog ili hroničnog crvenila kože sa oslabljenim kapilarima) ili rozacee (napredna faza kuperoze) dolazi do ubrzanja cirkulacije i limfne drenaže nakupljenih toksičnih materija i ojačavanja oslabljene kapilarne mreže. Tokom terapije dolazi do povlačenja crvenila i upala.

Anti-age učinak se postiže stimulacijom ćelija fibroblasta u povećanoj produkciji kolagenih i elastičnih vlakana. Uočava se povećan turgor i tonus kože kao i smanjivanje dubine bora, usled poboljšanja matriksa kože.

Tretmani su potpuno bezbolni i zbog povećane produkcije endorfina i serotonina „hormona sreće”, tokom i nakon terapije klijent se oseća relaksirano i opušteno. Nakon tretmana nema nikakvog crvenila.

Poklon vaučer

Idealan i originalan poklon za svaku priliku – rođendane, proslave, godišnjice… Iznenadite drage i voljene osobe, nagradite zaposlene ili dugogodišnje klijente Derma poklon vaučerom u vrednosti tretmana koji za njih izaberete!

Poklon vaučer možete kupiti u salonu ili naručiti putem telefona.