Ultrazvuk lica

Derma Kragujevac | Ultrazvuk lica
406
post-template-default,single,single-post,postid-406,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Ultrazvuk za lica je aparat koji se godinama kao terapijsko sredstvo koristi u FIZIKALNOJ TERAPIJI. Deluje mehanički jedno od najbitnijih delovanja mu je toplotno, a aktivira i mikrocirkulaciju te podstiče limfni tok. Izrazito je ugodan i opuštajući tretman idealan za negu kože lica i područja oko očiju.

Preporuka je da se rade tretmani ULTRAZVUKA ZA LICE svaki drugi dan 10-tak tretmana u seriji a održavanje jednom nedeljno.

U kozmetičke svrhe ULTRAZVUK ZA LICE se koristi za dublje prodiranje preparata jer svojim mikro vibracijama i toplotom aktivira otvaranje stanica. Te svi aktivni sastojci ( vitamini, minerali, fileri, retinol, koenzim Q10, hijaluronska kiselina, vitamin c, kolagen, elastin ) koje nanosimo na kožu se u potpunosti upijaju. Prodiru u stanice koje se za nekoliko minuta zatvaraju i taj aktivni sastojak ostaje u njima.

Polako se otpusta i puno duže deluje nego preparati koji se ručno nanose na kožu lica. Delovanje ULTRAZVUČNOG tretmana lica unosa preparata je puno dugotrajnije od klasičnog unosa ručnom masažom lica.

Još jedna od funkcija ULTRAZVUKA ZA LICE je da s jedne strane potiče obnavljanje oštećenih stanica, a s druge strane poboljšava cirkulaciju krvi i metabolizma kože te takođe ubrzava cirkulaciju limfe. Zajedno s funkcijom zagrevanja za razgradnju masti i poboljšanje potkožne apsorpcije, tako smanjuje višak vode i nakupljene masti (lice – podsticanje rada fibroblasta – kolagena i elastina, uklanja vrećice ispod očiju i tamne krugove oko očiju) .

KOŽA usled nepravilnog negovanja i zanemarivanja može rezultirati određenim problemima i stanjima. Poput BORA, FLEKA, PERUTANJA, MASNOĆE, preterane DEHIDRACIJE pa do izgleda UMORA i SIVILA. Čišćenje lica i tretmani lica su neizostavni tretmani nege kože lica ako želite otkloniti prve znake starenja.

Poklon vaučer

Idealan i originalan poklon za svaku priliku – rođendane, proslave, godišnjice… Iznenadite drage i voljene osobe, nagradite zaposlene ili dugogodišnje klijente Derma poklon vaučerom u vrednosti tretmana koji za njih izaberete!

Poklon vaučer možete kupiti u salonu ili naručiti putem telefona.